Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

HALK OYUNLARININ YILDIZLARINA BELGELERİ VERİLDİ

HALK OYUNLARININ YILDIZLARINA BELGELERİ VERİLDİ

Bandırma Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Yıldızlar Ekibi eğitimcileri Enes Levent Kurt´la birlikte Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret ettiler.

 Her koşulda kendilerini destekledikleri ve çocukların yetişmesinde verdiği katkılardan dolayı Başkan Dursun Mirza´ya teşekkür etti ve çocukların belgelerini vermesini istedi.
Çocuklara belgelerini ve hediyelerini takdim eden Başkan Dursun Mirza, çocukların gelişmesinde ve eğitiminde sosyal faaliyetlerin önemli yer tutmaktadır dedi.
Başkan Dursun Mirza; "Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezimizle birçok alanda farklı kurslarımızdan binlerce çocuğumuz faydalanmaktadır. Pırıl pırıl gençlerimizin bu tür faaliyetlerde yer alarak geleceğe daha emin adımlarla yürüdüklerini görmek beni ülkemin geleceği adına mutlu etmektedir. Belediyemizin Halk Oyunları Topluluğu uzun zamandır çeşitli faaliyetlerde ve etkinliklerde başarıyla gösteriler yapan gençlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Belgelerini ve hediyelerini çocuklarımızdan gurur duyarak veriyorum. Buradaki çocuklarımıza ve tüm çocuklarımıza hayatlarında başarılar diliyorum. Hepiniz Cumhuriyetimize sahip çıkan, çalışan bireyler olacaksınız. Hepinizin yolu açık olsun" dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli