Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Halk Eğitim Merkezi’nden yıl sonu sergisi

Halk Eğitim Merkezi’nden yıl sonu sergisi

Erdek’te, ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ kapsamında yılsonu sergisi açıldı.

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri kapsamında Erdek Cumhuriyet Meydanı'nda Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve protokolün katımıyla açılan sergide, kursiyerler tarafından hazırlanan birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünler, büyük beğeni topladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşması Erdek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Ali Büyüktaş tarafından yapıldı. Büyüktaş, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Hayata mutlu bireyler hazırlamak için her zaman, her yerde, herkese eğitim, hayat boyu öğrenme, bireyin bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla hayatı boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliğini kapsar.                                 
Erdek’te, ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ kapsamında yılsonu sergisi açıldı.
Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri kapsamında Erdek Cumhuriyet Meydanı'nda Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve protokolün katımıyla açılan sergide, kursiyerler tarafından hazırlanan birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünler, büyük beğeni topladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşması Erdek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Ali Büyüktaş tarafından yapıldı.
Büyüktaş, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Hayata mutlu bireyler hazırlamak için her zaman, her yerde, herkese eğitim, hayat boyu öğrenme, bireyin bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla hayatı boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliğini kapsar. Kurslarımız hayatın her alanında gerçekleşebilen; öğrenmenin yaş, sosyal, ekonomik statü ve eğitim seviyesine bakılmaksızın, herhangi bir engel olmadan sürdürülmektedir. Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda, hızla gelişen ve değişen sosyal ve kültürel hayattaki değişmeleri kapsayan kurlarımızla kursiyerlerimize hizmet sunmaktayız Kurumumuzda 2022-2023 Öğretim Yılında 175 kurs açılmış olup, 3464 kursiyerimiz katılmıştır. Açık Lisede 247 aktif öğrencimiz, Açık Ortaokulda aktif 221 öğrencimiz bulunmaktadır. Halkımızın kurumumuza kurs başvuruları ve yaygın sitesi üzerinden yapacaklar kurs başvuruları doğrultusunda, kurslarımız açılmaktadır. Sergide emeği bulunan personelimiz, öğretmenlerimiz, kursiyerlerimiz ve kurumlara teşekkür eder saygılar sunarım.”  
Program; Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Erdek Temsilciliği özel öğrencilerinin yaptığı oyun ile devam etti. 
Daha sonra Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve protokol açılış kurdelesini keserek, ürünlerin sergilendiği stantları gezdi. 
“Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri 1-7 Haziran 2023 tarihleri arasında devam edecek. 

Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Eğitim Merkezi’ sergisi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı