Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Halk Eğitim Merkezlerinde durmak yok

Halk Eğitim Merkezlerinde durmak yok

Balıkesir Halk Eğitim Merkezleri, durmaksızın eğitim vermeyi sürdürüyor.

Balıkesir Halk Eğitim Merkezleri, durmaksızın eğitim vermeyi sürdürüyor.
Karesi Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü, Sevgi Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ve BEST A.Ş. ile ortaklaşa açılan Mesleki Eğitim Kursları belge töreni düzenlendi.
Törene, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Binay, Karesi Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Mustafa Canseven, Sevgi İlkyardım Eğitim Merkezi Müdürü Hamit Çalık, BEST A.Ş. Müşteri Hizmetleri Müdürü Semih Arslantekin ve kursiyerlerin katılımı ile 11 Nisan 2014 günü BEST A.Ş.'de yapıldı. 
Törende konuşan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Binay Eğitimlerin son değil başlangıç olduğunu varsayarak diğer eğitimlerde de ilimiz genelindeki tüm işletmelerin eğitim hizmetlerini karşılamak noktasında durmaktayız.” dedi. 
Karesi Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Mustafa Canseven, Mart ayında Hijyen Eğitimi ile Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Makine Bakım Onarım Kursu açıldığını anlattı.
Kurum olarak tüm işletmelerimiz ile her türlü kurs seminer v.b. eğitimlerde birlikte çalışma noktasında durmaktayız diyerek konuşmasını sürdüren Canseven, Bu eğitimin tüm çalışanların ufkunu değiştirdiğine inanıyor ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmalardan sonra, kursiyerlere sertifikaları verildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli