Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Halk Oyunlarında 1. gelen ekip Aslanı ziyaret etti

Halk Oyunlarında 1. gelen ekip Aslanı ziyaret etti

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programın da düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları yarışmasında 1. liği kazanan ekipler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslanı ziyaret etti.

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programın da düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları yarışmasında 1. liği kazanan ekipler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan`ı ziyaret etti.
10 Mart`ta düzenlenen yarışmada dereceye giren Gençlik Spor Kulübü ve Gençlik Merkezi Spor Kulübü Halk Oyunları ekipleri elde ettikleri kupaları ile İl Müdürü İlhan Aslan`ı makamında ziyarette bulundu.
Neşeli bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan müdür Aslan, Yarışmada elde edilen başarıdan dolayı her iki kulübü kutladı.
Halk oyunları ekibinin başarılarınızın devamı için her türlü desteğe hazır olduklarını belirten İl Müdürü Aslan, elde ettiğiniz dereceler ile ilimizi kulüpler arası grup yarışmalarında temsil edeceksiniz, biliyorum ki oralarda da hem kültürümüzü hem de ilimizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz, size güveniyoruz diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı