Bugün, 30 Mart 2024 Cumartesi

Halk Arenası Ayvalık'tan canlı yayınlandı

Halk Arenası Ayvalık

Ayvalık Belediyesi'nin katkılarıyla gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası” programı, saat 21.00'de Halk TV'de canlı olarak yayınlandı.

Ayvalık Belediyesi'nin katkılarıyla gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası” programı, saat 21.00'de Halk TV'de canlı olarak yayınlandı.
Her hafta farklı konu ve konuklarıyla halkın karşısına çıkan Uğur Dündar, bu haftaki programını Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in davetiyle Ayvalık Belediyesi'ne ait Amfi Tiyatro'da gerçekleştirdi.
Dündar, canlı yayın konukları CHP İstanbul Milletvekilleri İlhan Kesici ve Aykut Erdoğdu'nun yanı sıra CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ile CHP İzmir 1. sıra Milletvekili adayı Zeynep Altıok oldu.
Türkiye'nin önemli gazetecilerinden Uğur Dündar'ın hazırlayıp, sunduğu programı, Ayvalık Açık Amfi Tiyatroda 5 bini aşkın izleyici büyük bir heyecan ve coşkuyla izledi.
TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un yanı sıra Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, CHP Balıkesir İl Başkanı Mete Erol, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Toker, CHP Gömeç İlçe Başkanı Melih Bağcı, CHP Balıkesir Milletvekili Adayları Mehmet Tüm, Ensar Aytekin, CHP Ankara Milletvekili Adayı Gazeteci-Yazar Gürkan Hacır ve Küçükköy'ün eski Belediye Başkanı Mesut Ergin'in seyircilerin arasında izlediği programın kendi dalında çok iyi bir reyting aldığı belirtildi.
Türkiye'de son dönemde yaşanılan sıcak gelişmelerin masaya yatırıldığı program gece yarısına kadar sürdü.
MİT tırları, IŞİD, 7 Haziran seçimleri ve hükümetin yanlış olduğu düşünülen politikalarının eleştirildiği programın sonunda Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Uğur Dündar ve konuklarına çiçek ve içinde Ayvalık hatıralarının bulunduğu birer çanta hediye etti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.7 ° / 12.9 ° Güneşli