Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Halter minikler Türkiye Şampiyonası Burhaniye´de yapıldı

Halter minikler Türkiye Şampiyonası Burhaniye´de yapıldı

Burhaniye, Türkiye Minikler Halter Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Burhaniye, Türkiye Minikler Halter Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.
Burhaniye ilçesi, Halter Federasyonu Minikler Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Atatürk Kapalı Spor Salonunda 2 gün devam eden Türkiye Minikler Halter Şampiyonasına 26 ilden, 88´i erkek ve 33´ü de kız olmak üzere toplam 111 sporcu katıldı.
İlçe protokolü ile vatandaşların izlediği yarışmalarda büyük heyecan yaşanırken, dereceye giren sporcuların madalyaları, Kaymakam Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Türkiye Halter Federasyonu Başkan Vekili Mevlüt Ataseven ve diğer bürokratlar tarafından verildi.
Katılımcılara teşekkür eden Kaymakam Hüseyin Öner ?Okulların yeni kapandığı bir dönemde bu şampiyonaya katılım oldukça iyi. Biz ilçemizde spora her zaman destek oluyoruz. Bu yarışmanın ilçemizde yapılmasına vesile olanlara teşekkür ediyorum" dedi.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal´da "Böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Biz her türlü spora destek oluyoruz. Böyle bir organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli