Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Haluk Levent’ten Bandırma'da kurtuluş konseri

Haluk Levent’ten Bandırma

Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü Bandırma Belediyesi’nin düzenlediği kurtuluş etkinlikleri coşku içinde geçti.

Bandırma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü Bandırma Belediyesi’nin düzenlediği kurtuluş etkinlikleri coşku içinde geçti. Etkinliklerin son gününde de Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran on binlerce Bandırmalı, kurtuluş coşkusunu Haluk Levent konseriyle yaşadı. 
Bandırmalılar Cumhuriyet Meydanı’nı hıncahınç doldurdu 
Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran on binlerce Bandırmalı, Haluk Levent ile hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek 100. yıl coşkusunu tüm Bandırma’da hissettirdi. 
Bandırmalılarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Haluk Levent, vatandaşların coşkusuna ortak olarak unutulmaz bir konser performansına imza attı. 
Konser sonunda Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, tarafından Son Kurşun Anıtı’nın maketi hediye edildi. Konserde bir konuşma yapan Başkan Tosun, “Bağımsızlığımızın 100. yılı kutlu olsun. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarına, 61. Alay Komutanı Yarbay Vecihi Bey ve Binbaşı Süleyman Bey başta olmak üzere tüm şehitlerimize minnet duygularımı ifade ediyorum.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli