Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Harun Karacan anısına öğrencilere atkı, bere dağıtıldı

Harun Karacan anısına öğrencilere atkı, bere dağıtıldı

Merhum İngilizce Öğretmeni Harun Karacan anısına Babası Dursun Karacan ve

Merhum İngilizce Öğretmeni Harun Karacan anısına Babası Dursun Karacan ve Annesi Zülbiye Karacan tarafından hazırlanan atkı, bere ve kırtasiye malzemeleri, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´un katılımıyla düzenlenen bir organizasyonla Bandırma İlçesi kırsal mahallelerdeki ilköğretim okullarına dağıtıldı.

Dağıtım için hazırlanan kışlık aksesuar ve kırtasiye malzemeleri Edincik, Aksakal, Erikli ve Yeni Yenice´deki ilkokullarda minik öğrencilere hediye edildi.
Konuyla ile ilgili açıklama yapan Başkan Tosun: ?Bir kaza sonucu 27 Temmuz 2014 tarihinde yitirdiğimiz Harun Karacan´ın anısını yaşatmak amacıyla ailesi tarafından hazırlanan atkı, bere ve kırtasiye malzemelerimizi düzenlenen bu organizasyonla birlikte kırsal mahallelerimizdeki Edincik, Aksakal, Erikli ve Yeni Yenice´deki ilkokullarımızda eğitim gören minik öğrencilerimize dağıtımını gerçekleştirdik. Böylesine anlamlı bir davranış sergileyen ailenin büyüklerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle merhum öğretmenimize tekrar Allah´tan rahmet diliyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli