Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hasan Güneş yok, yok!

Hasan Güneş yok, yok!

Erdek´te, 20 Mart 2016 günü, Takunyacılar Sokağı´ndaki evinden çıktıktan sonra geri dönmeyen 74 yaşındaki Alzheimer hastası Hasan Güneş´ten, tüm aramalara karşın haber alınamıyor

Erdek´te, 20 Mart 2016 günü, Takunyacılar Sokağı´ndaki evinden çıktıktan sonra geri dönmeyen 74 yaşındaki Alzheimer hastası Hasan Güneş´ten, tüm aramalara karşın haber alınamıyor. Güneş´in ailesi, son olarak da dün, ATV kanalında yayınlanan ?Müge Anlı ile Tatlı Sert? programına katılarak, yardım istediler.
Güneş´in oğulları Ali ve İlter Güneş, 50 yıllık eski terzi babaları ile ilgili olarak kendilerine iletilen tüm ihbarları değerlendirmelerine karşın babalarına ulaşamamalarının üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, şunları söylediler:
?Bandırma´da görüldüğü söylendi, hemen koştuk. Ardından Karacabeyli bir kişi, Çanakkale´de gördüğünü öne sürdü. Karacabey´e giderek, o kişiyle görüştük, sonuç alamadık. Daha sonra Çanakkale Eceabat´ta ve Biga´da görüldüğü ihbarlarını değerlendirerek, oralarda aradık. Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü´nün aramaları sonuç vermedi. Bandırma Dağcılık, Arama ve Kurtarma Derneği(BANDAK), Kapıdağ bölgesinde aramalar gerçekleştirdi. Gerçekten çok şaşkınız. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Vatandaşlarımın zaten bize yardımcı olmaya çalışıyor. Bu yardımların sürmesini bekliyoruz.?
Babalarının, evine ve ailesine bağlı olduğuna dikkat çeken oğulları Ali ve İlter Güneş, ?Babamız, bizi kimseye muhtaç etmeden okutup, bugünlere getirdi. Onuruna çok düşkündü. Başkasından bir çay bile içmezdi. Onun bulunacağına dair umutlarımızı koruyoruz? dediler.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Hasan Güneş
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli