Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu´ndan vefa

Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu´ndan vefa

Özel Eğitim Öğrencisi Çınar Çinte yararına Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu tarafından düzenlenen gece coşkulu geçti.

Özel Eğitim Öğrencisi Çınar Çinte yararına Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu tarafından düzenlenen gece coşkulu geçti.
Bandırmalı Resim Öğretmeni Kemal Çinte ve Selma Çinte´nin oğulları Çınar Çinte´nin özel eğitim gereksinimlerine destek amacıyla düzenlenen gece 20 Aralık akşamı Hotel Eken Prestige´de yapıldı.
Kalabalık bir davetli topluluğun katıldığı etkinliğine Ayvalık, Bursa, İstanbul, Bergama, Dikili´den de konuklar katıldı.
Canlı müzikler, Arjantin Tango gösterileri, Latin dansları gösterileri, zeybek, ege danslarıyla temponun hiç düşmediği gecede Sanatsal Kültürel ve Sportif Faaliyetleri Araştırma Geliştirme Gençlik-Spor Kulübü de (SASFAG) bir gösteri sundu. Gecenin ilerleyen saatlerinde Türk Sanat Müziği Sanatçısı Orhan Demir sahne aldı.
Hasat Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Burak Güner, gecede yaptığı konuşmada ?Kemal Öğretmenimiz Hasat´ı kurarken hem isim babalığını yapmış hem de logomuzu tasarlamıştı. Eşi Selma ablamız da kurucularımızdandır. Çınar´ın eğitimi için 6 yıldır İstanbul´dalar ama her zaman kalplerimiz bir. Bu geceyi düzenleyerek Çınar´ın eğitimine destek olmak istedik. Kemal Hocamıza ve Selma ablamıza ahde vefamız var. Sizler de bu çağrımıza bu akşam burada olarak destek oldunuz. Herkese çok teşekkür ederiz.? dedi.
Hediye çekilişlerinin gerçekleştirildiği, davetlilerin gönüllerince eğlendiği geceye CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, Belediye Meclis Üyeleri Selim Panç, Adil Levent Coşkun ve Nüvit Erten´in yanı sıra demokratik kitle örgütlerinden temsilciler ve dernek temsilcileri de katıldı.
Haber: Ozan Ertuğrul



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı