Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Hasta ve yaşlılara evde ücretsiz berber hizmeti

Hasta ve yaşlılara evde ücretsiz berber hizmeti

Erdek´te, belediye tarafından yaşlı, engelli ve hastalara yönelik "Evde Ücretsiz Berber" hizmeti sunuluyor.


Erdek Belediyesi´nce yürütülen proje çerçevesinde evlerinden dışarı çıkmakta zorlanan veya çıkamayan yaşlı, engelli ve hastalar saç ve sakal tıraşı ediliyor.
Erdek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu uygulamanın sosyal belediyecilik anlayışı gereği ortaya konulduğunu belirterek, davet üzerine evlerinde ziyaret edilecek yaşlı, engelli ve hastaların saç ve sakal tıraşlarının yapılmasına başlandığını duyurdu.
Belediyeden yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Erdek Belediyesi olarak halkımıza verdiğimiz değeri göstermek ve yaşamlarını kolaylaştıracak katkılar sunabilmek için çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz. Gözlemlerimiz sonucu bu kapsamda yürütülecek bir çalışmaya ihtiyaç olduğunu tespit ettik. 

Yaşlı ve engelliler ile felçli ve evden çıkamayacak derecede hasta olanlara yönelik ücretsiz berber hizmeti veriyoruz. Kaymakamlığın Sosyal Hizmetler Vakfı ve mahalle muhtarları ile iletişime geçtik. Belediyemizin internet sitesinden duyuru yayınlayarak bu hizmete ihtiyaç duyabilecek vatandaşlarımıza ulaşmak istiyoruz. Görevli berberimiz bu vatandaşlarımızı evinde tıraş edecektir. Hizmetimizden faydalanmak ve bilgi almak için Belediyemiz Halk Masası´na başvuruda bulunabilirsiniz. İletişim: 0266 835 10 50 / 116 dahili "
Belediyenin verdiği yeni uygulamayı ise vatandaşlar şöyle değerlendirdi: "Yapılan hizmet ilçemizdeki yaşlılar, engelliler için çok yerinde. Belediye tarafından sağlanan bu hizmetin günlük hayatı kolaylaştıracağını düşünüyoruz.?

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli