Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Hastane binasına yeni elektrik şebekesi

Hastane binasına yeni elektrik şebekesi

Erdek Devlet Hastanesini yapan yüklenici şirket, hastanenin elektrik alacağı trafo ile jeneratörden elektrik şebeke hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Erdek Devlet Hastanesi`ni yapan yüklenici şirket, hastanenin elektrik alacağı trafo ile jeneratörden elektrik şebeke hattı döşeme çalışmalarına başladı.
İlçede yaklaşık 1 yıldan bu yana yapımı hızla devam eden ve artık bitme aşamasına gelen Erdek Devlet Hastanesi yeni hizmet binasının, elektrik alacağı trafo ile jeneratörden elektrik almasını sağlayacak elektrik şebeke hattı kablo döşeme çalışmaları iş makinaları eşliğinde yoğun bir şekilde devam ediyor.
Yetkililer çalışmalarla ilgili yaptıkları açıklamada, Erdek Devlet Hastanesi yeni hizmet binasının elektrik alacağı trafo ile jeneratörün Erdek Liman Başkanlığı ile Erdek Açık Hava Müzesi arasına konulduğunu hatırlatıp, elektrik trafosu ve jeneratörün bulunduğu nokta ile hastane arasındaki mesafenin yaklaşık 100 metre olduğu ifade edildi.
Aradaki bu kısa mesafenin işin kısa çok kısa sürede bitmesine olumlu katkı yapacağını belirten yetkililer, trafo ile jeneratöre bağlantılı yer altına döşenecek elektrik şebeke hattında hastane hizmet binasında elektrik kesintilerinin yaşanmasının artık söz konusu bile olmayacağı kaydedildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli