Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Hastanede Hemşire Döven Aydemir Hakkında İdari Soruşturma Başlatıldı

Hastanede Hemşire Döven Aydemir Hakkında İdari Soruşturma Başlatıldı

Bandırma Devlet Hastanesi acil servisinde görev yaparken bir hasta yakınının saldırısına uğrayan ve 3 gün iş görmezlik raporu verilen Hemşire Zuhal Şensoy, kendisine saldıran Edincik Belediyesinde şoför olarak çalışan Bülent Aydemir hakkında suç duyu

Bandırma Devlet Hastanesi acil servisinde görev yaparken bir hasta yakınının saldırısına uğrayan ve 3 gün iş görmezlik raporu verilen Hemşire Zuhal Şensoy, kendisine saldıran Edincik Belediyesinde şoför olarak çalışan Bülent Aydemir hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, "Bu işin sonu nereye varırsa varsın, bedeli ne olursa olsun peşini bırakmayacağım" dedi.
ORTAK BİLDİRİ İLE SALDIRIYI KINADILAR
Sağlık Çalışanları Sendikası, hemşireye saldırı olayıyla ilgili Bandırma Devlet Hastanesi önünde basın açıklaması yaptı. Sağlık çalışanları sendikaları adına ortak açıklamayı İpek Orhan Çetinkuş okudu. Çetinkuş sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin devam ettiğini belirterek, bu konuyu defalarca gündeme getirmelerine rağmen, güvenlik sorunundan öteye götürecek hiçbir önlem alınmadığını söyledi.
Açıklamaya katılan hemşire Zuhal Şensoy da, Bülent Aydemir hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, "Bu işin sonu nereye varırsa varsın, bedeli ne olursa olsun peşini bırakmayacağım" diye konuştu. 
NERİMAN ÖZCAN BİLDİRİ DAĞITTI
Basın açıklamasına siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda sağlık çalışanı, Sağlık Sen Temsilcisi Neriman Özcan, Memur Sen Temsilcisi Ufuk Özer de katıldı.
Neriman Özcan da dağıttığı bildiride, "Lütfen sesimizi duyun, biz üniformalardan ibaret değiliz. Biz de bir anneyiz, bir babayız en önemlisi biz de insanız" dedi.
İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Bandırma Devlet Hastanesi`nde çalışan hemşire Zuhal Şensoy`a yönelik saldırı sonrasında, belediyelerinde şoför olarak çalışan Bülent Aydemir hakkında idari soruşturma başlattıklarını da açıkladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false