Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Hastanemizde sezeryanla ilk doğum gerçekleşti

Hastanemizde sezeryanla ilk doğum gerçekleşti

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde ilk kez sezeryanla doğum gerçekleştirildi.

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi`nde ilk kez sezeryanla doğum gerçekleştirildi.
22 Ekim Salı günü Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi`ne gelen Öznur Göknar isimli hasta, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Sinan Teke tarafından yapılan muayene ve tetkiklerinden sonra acil olarak ameliyata alındı. 
Başarılı bir operasyon sonucu Öznur Göknar sağlıklı erkek bir bebek dünyaya getirdi. Süleyman ve Öznur Göknar çiftinin ikinci çocukları olan bebeğe Yusuf Kadir isminin verildiği öğrenildi. Göknar çiftinin Zeynep isminde bir kız çocukları daha bulunuyor.
Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi`nde ilk kez sezeryanla bir doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Sinan Teke, servise yatırılan anne ve bebeğin sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve bir kaç gün içinde taburcu edileceğini açıkladı.
Böylece daha önce doğum ve sezeryan ameliyatları için çevre il ve ilçelere giden vatandaşlarımız için de önemli bir eksikliğin giderilmiş olduğunu belirten Doktor Sinan Teke, "Ameliyat için Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi`ne güvenen Göknar çifti ile ameliyata katılan tüm sağlık personelini yürekten kutluyorum." dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false