Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Hastaneye 1 milyon ödenek

Hastaneye 1 milyon ödenek

Erdek Devlet Hastanesinin tıbbi donanım ve eksikliklerinin tamamlanmasında kullanmak üzere son dönemde toplam 1 milyon lira ödenek geldiği öğrenildi.

Erdek Devlet Hastanesi`nin tıbbi donanım ve eksikliklerinin tamamlanmasında kullanmak üzere son dönemde toplam 1 milyon lira ödenek geldiği öğrenildi.
Erdek Devlet Hastanesi`nde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı`nda ilgili birimlere başvuruda bulunduklarını söyleyen Erdek Devlet Hastanesi Baştabibi Doktor Mahmut Ekiz, taleplerinin olumlu sonuçlandığını bildirip, hastane de kullanılması için son dönemde Erdek Mal Müdürlüğü, Hastane Döner Sermaye ve İlçe Özel İdaresi`ne gelen ödenek miktarının 1 milyon liraya ulaştığını belirtti.
Gönderilen ödeneklerin, Sağlık Bakanlığı`nın Erdek Devlet Hastanesi`nin ilçemiz ve çevre halkına bir an önce en iyi seviyede hizmet vermesine önem vermesinin bir göstergesi olarak görülmesi gerektiğini işaret eden Doktor Ekiz, son dönemde gelen bu ödeneklerin hastane yapımı inşaatında harcanan ödeneğin dışında olduğuna dikkat çekti.
Diyaliz Ünitesi hakkında da kısa bilgi veren Doktor Ekiz, Diyaliz merkezi çok yakın bir zamanda kurulabilecek aşamaya geldi. Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın önderliğinde hayırsever vatandaşların yaptıkları yardımlar, Erdek Devlet Hastanesi bünyesinde diyaliz merkezi`ni artık kuracak seviyeye yaklaştırmıştır diyerek sözlerine ekledi.
Kemal Şekerci


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli