Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hatayspor maçı dönüm noktası Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil: Tüm Bandırmayı maça bekliyoruz

Hatayspor maçı dönüm noktası Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil: Tüm Bandırmayı maça bekliyoruz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele veren Bandırmaspor, pazar günü kendi evinde oynayacağı Hatayspor maçını dönüm noktası olarak görüyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup`ta mücadele veren Bandırmaspor, pazar günü kendi evinde oynayacağı Hatayspor maçını dönüm noktası olarak görüyor.
Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, düzenlediği basın toplantısında, tüm Bandırma`yı maça ve bordo-beyazlı takıma destek vermeye çağırırken, şunları söyledi:
"Önümüzde kalan 13 maçımızın da ayrı ayrı final maçları olarak görüyoruz. Bu maçlardan en az 10, hatta 11`ini kazanarak, şampiyonluğu hedefliyoruz. Bu 13 final maçından kendi evimizde oynayacağımız 7`sinde hiç puan kaybına tahammülümüz yok. Hatayspor maçı da bunlardan biridir. Bu nedenle seyircimize, Hatayspor önünde çok ihtiyacımız var. Maça gelerek, tribünleri doldurmalarını ve fair-play çerçevesi içinde verecekleri destekle rakip takım ve hakemleri baskı altına almalarını ve bekliyoruz."
Hatayspor maçının bilet ücretlerini yine 5 lira olarak belirlediklerine dikkati çeken Gülmezgil, "İkinci yarı maçlarımızın başlamasının ardından ilk kez bu maça sakat veya cezalı oyuncumuzun bulunmadığı, ideal bir kadroyla çıkarak, mutlaka üç puan almak istiyoruz" dedi.
Gülmezgil, Bandırmaspor`un kalan 13 maçını kapsayacak şekilde özel bir prim sistemi hazırlayarak, basına duyuracaklarını sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli