Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Hattuşa, ilk sınavını başarıyla verdi

Hattuşa, ilk sınavını başarıyla verdi

Hattuşa Tiyatro Topluluğu ilk oyununu sergiledi.

Hattuşa Tiyatro Topluluğu ilk oyununu sergiledi.
Hattuşa Astrya Termal Resort bünyesinde çalışanlar arasında tiyatro topluluğu oluşturuldu.
Türkiye'nin en önemli sağlık turizmi işletmelerinden olan Hattuşa A.Ş.'nin Güre'deki Hattuşa Astrya Termal Resort tesislerinde görev yapan personeli tarafından oluşturulan tiyatro grubu ilk oyununu sergiledi.
Hattuşa Tiyatro Topluluğu ilk oyununu tesisin büyük salonunda sergiledi. Uğur Yazıcıoğlu'nun yazıp, İbrahim Bişirici'nin yönettiği Ayıp Ettik” adlı oyun ilgi ile izlendi. Oyunda kadın erkek ilişkilerinin ilk insanlardan günümüze kadar uzanan yolculuğu farklı bir bakış açısı ile izleyicilere sunuldu.
Melis Nur Düzgün, Doğan Yılmaz, Seçil Akçay, Fırat Akçay, Onur Erdoğan, Meliha Alp, Sinan Gitmez, Esra Savga rol aldığı oyunun sonunda bir konuşma yapan Hattuşa A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kurt, Hattuşa olarak termal turizm başta olmak üzere önemli yatırımlar yapıp istihdam sağladıklarını açıkladı.
Kurt, Biz görev yapan tüm çalışanlarımızı bir aile olarak görüyoruz. Tiyatro gurubu oluşturmak en büyük hayallerimizden birisi idi. Bugün çalışma arkadaşlarımızın özverileri ile bunu gerçekleştirip sizlerin beğenisine sunduğumuz için mutluyuz. Görev alan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Hattuşa Tiyatro Topluluğu'nun çalışmaları devam edecek.” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı