Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Havran Hasat Şenliği konserinde izdiham vardı

Havran Hasat Şenliği konserinde izdiham vardı

Havran Belediye´sinin Hasat Şenliği konserinde yer yerinden oynadı.

Havran Belediye´sinin Hasat Şenliği konserinde yer yerinden oynadı.
Havran Belediyesi, Körfez Fm ve diğer özel şirketlerin sponsorluğunda Kapalı Pazar yerinde düzenlenen hasat şenliği etkinliğine Edremit başta olmak üzere tüm ilçelerden gelen gençler Sanatçılar Zeynep Casalini ve Aydilge söyledikleri birbirinden güzel şarkılar coştular.
Yoğun izdihamın yaşandığı konserde izleyiciler duvarların ve araçlarını üzerine çıkarak izlediler.
Konsere katılan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ile Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy sanatçılara çiçek takdim ettiler.
Milletvekili Ali Aydınlıoğlu seçim sonrası gençlere yönelik yapılan etkinliğin önemini belirtirken, bu seçimlerde gençlerin çok büyük çaba sarf ettiğini açıkladı.
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ise şenliğe emek veren herkesi kutladı.
Konser veren sanatçı Zeynep Casalini, verdiği özel röportajda Çanakkale Kahramanı Kocaseyit´in memleketinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtirken, konserlerinin ve albüm çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
Kenan Vural´a ait Derviş şarkısının klibini Isparta´da çekimini tamamladıklarını ifade eden Casalini, ?Klibin yönetmenliğini Ali Şan Günay yaptı. Klip youtube dönmeye başladı. Klip dört gün içinde 110 bin kez izlenmiş buda önemli başarı.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli