Havran Millet Bahçesi 6 Mayıs´ta ihale ediliyor
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Havran Kocaseyit Millet Bahçesi için 6 Mayıs 2021´de ihaleye çıkılacağı müjdesini verdi.
Yayın: 27 Nisan 2021 - Salı 23:40
Güncelleme: 27 Nisan 2021 23:40
Havran Millet Bahçesi 6 Mayıs´ta ihale ediliyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Havran Kocaseyit Millet Bahçesi için 6 Mayıs 2021´de ihaleye çıkılacağı müjdesini verdi.
Canbey, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ?Körfezin şirin ve güzel ilçelerinden biri olan Havran her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Koca Seyit´in memleketine, onun adını taşıyan bir millet bahçesi yapmak için kolları sıvamıştık. Hamdolsun çalışmalarımız meyvelerini verdi. Havran Millet Bahçesi için 6 Mayıs´ta ihale yapılacak ve en kısa zamanda Havran´lı hemşerilerimiz 1200 M2 inşaat alanına sahip, sosyal donatılar ile 114 bin M2 alanda kurulacak, yeşille kucaklaşan, temiz ve ferah bir millet bahçesine kavuşmuş olacak.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi

  • Cuma 20.5 ° / 10.4 ° false
  • Cumartesi 24.2 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 21.9 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek Çeltikçi’de Taşkın Kontrol Çalışmaları Sürüyor

2

Mustafa Sarı’dan uyarı “Balık bitiyor!

3

Cinayet zanlıları Bandırma’da yakalandı

4

Oto Kiralama ile Konforlu Yolculuğun Anahtarı

5

Büyükşehir Marmara Adası’nda muhtarları dinledi

6

Bebek pinalar!

7

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’den internet üzerinden Ayvalık zeytinyağı alacak olan tüketicilere uyarı!