Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Havrana Akıllı Evler geliyor

Havrana Akıllı Evler geliyor

Havran ilçesinde Edremit Körfezinde bu güne kadar başlatılamayan Akıllı Evler Projesine ait Vizyon Park Evlerinin Kavaklı Park yanında ilk temeli atıldı ve kısa süre içerisinde bitirilerek teslim edileceği açıklandı.

Havran ilçesinde Edremit Körfezinde bu güne kadar başlatılamayan Akıllı Evler Projesine ait `Vizyon Park Evleri`nin Kavaklı Park yanında ilk temeli atıldı ve kısa süre içerisinde bitirilerek teslim edileceği açıklandı.
Havran Akıllı Evler Projesinin `Vizyon Park Evleri`nin 6 bloktan, 110 daire ve 8 dükkândan oluştuğunu açıklayan İBF Doğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Doğan, Bir bloğun 1+1 ve 2+1 şeklinde öğrencilere hitap edeceğini açıkladı.
`Vizyon Park Evleri`nin diğer 5 bloğun ise Havran Akıllı Evler Projesi olarak uzaktan kumandalı ve telefonla bile kontrol edilebilen evler olacağı bilgisini veren Başkan İsmet Doğan, `Vizyon Park Evleri`nin 60 Bin TL ile 160 Bin TL arası satışa sunulduğunu belirtti.
"Mimarisi ve konumu itibarıyla Havran `Vizyon Park Evleri` bölgenin en gözde yerlerinden biri olacak. Gerek mimarisi, gerek kaliteli malzeme ve işçiliği, gerekse sosyal alanları ile şehrimiz için sembol niteliği taşıyacak" diyen İsmet Doğan, "Bu proje standartların üzerinde olacak. 28 ay içerisinde tamamlanacak olan `Vizyon Park Evleri` kapalı ve açık çocuk oyun alanları, ortak yaşam alanlarıyla birlikte yaşama kültürünü de umuyoruz tekrar canlandıracaktır" diye konuştu.
2000 yılında İsmet Doğan önderliğinde girişimci beş erkek kardeş tarafından kurulan ve kısa süre içerisinde sektörde söz sahibi olan, amaçlarının insanlara yaşanabilir, güvenilir ve kaliteli konutlar inşa etmek olduğunu ifade eden İBF Doğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Doğan, Türkiye`nin birçok yerinde yatırımlarının devam ettiği açıklandı. Enver Dolgun


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli