Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Havran´da Kur´an Kursu Binası´nın temeli atıldı

Havran´da Kur´an Kursu Binası´nın temeli atıldı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Havran Çamdibi Kız Kur´an Kursu olarak kullanılacak hizmet binasının temel atma törenine katıldı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Havran Çamdibi Kız Kur´an Kursu olarak kullanılacak hizmet binasının temel atma törenine katıldı.
Kur´an-ı Kerim tilavetinin okunması ile başlayan temel atma töreninde konuşan Vali Yazıcı, ilim irfan merkezinin Havran´a hayırlı olması dileklerinde bulunarak, "Bugün burada temelini atacağımız Kız Kur´an Kursu Hizmet Binası hem ilimizin hem de bölgemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacaktır. Bizler de valilik olarak bu tür eksikliklerin tamamlanması noktasında üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Bu işleri en kısa sürede bitirmek lazım. Balıkesir Valisi olarak, bir kardeşiniz olarak maddi ve manevi destek olacağız, yardımcı olacağız ve takipçisi olacağız. Bizden sonraki nesillere güzel eserleri bırakmalıyız. Bu eser toplumun eğitilmesi için çok önemli bir yapıt olacağı kanaatindeyim. En kısa zamanda bitirip açmayı Allah bizlere nasip eylesin diyorum. Bu eserin yapımında emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi.
Vali Ersin Yazıcı´nın konuşmasının ardından İl Müftüsü Ramazan Topcan tarafından yapılan dua sonrasında, Balıkesir Havran ilçesi Çamdibi mahallesinde yapılacak olan Çamdibi Kız Kur´an Kursu´nun temel atma töreni Vali Ersin Yazıcı, AKP Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Havran Kaymakamı Şeref Aydın, AKP Balıkesir eski milletvekili Ali Aydınlıoğlu, İlçe Belediye Başkanları ve diğer protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli