Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Havutça ve Tüm´den veda

Havutça ve Tüm´den veda

24 Haziran seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi´nin Balıkesir milletvekilliği aday listesine alınmayan Av. Namık Havutça ve Mehmet Tüm, sosyal medya aracılığıyla veda mesajı yayınladılar.

HAVUTÇA´NIN MESAJI
Milletvekili Namık Havutça, mesajında şu düşünce ve duygulara yer verdi:
?CHP´mizin 24, 25 ve 26. dönemlerinde 7 yıl Balıkesir milletvekili olarak TBMM´de, ?Adalet Komisyonu Üyesi´ olarak ilimizi temsil ettim. Bu onurlu görevi bana veren Balıkesir halkına ve aileme şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra görevim, yeni milletvekili adayı arkadaşlarımı desteklemek ve partimizi birinci parti durumuna getirmektir. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Muharrem İnce´nin seçilmesi için de gece-gündüz tüm gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte bana destek olan, olmayan tüm partili aileme teşekkür ediyor ve haklarını helal etmelerini diliyorum.?
TÜM´DEN VEDA
Milletvekili Mehmet Tüm´ün ise veda mesajı şöyle:
?Değerli dostlarım, değerli yoldaşlarım,
Partim, bana 25 ve 26. yasama dönemlerinde milletvekili ve parti meclisi üyesi olma onurunu yaşattı. Milletvekilliğini yürüttüğüm süre boyunca ezilenlerden, mağrurlardan, halkımdan yana siyaset yapmaya çalıştım. Genel merkezin takdiriyle 27. dönem için milletvekili aday listesinde yer bulamadım. Bundan sonraki süreçte saray faşizmine karşı demokrasi, adalet ve özgürlük mücadelesini kaldığım yerden sürdüreceğim. 24 Haziran´da önce dikta yönetiminden kurtulacak, sonra da hep birlikte halkın iktidarını kuracağız. Vekilliği sürecinde, benimle birlikte mücadele eden, yanımda olan, destek veren dostlarıma, yoldaşlarıma sonsuz teşekkür ediyor, yeni aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum.?

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Havutça veda
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı