Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Havutça, Bütünşehirin olumsuzlarını anlatıyor

Havutça, Bütünşehirin olumsuzlarını anlatıyor

CHP Balıkesir Millet-vekili Namık Havutça, TBMM çalışmalarının ara verildiği hafta sonunu Balıkesire ayırdı.

CHP Balıkesir Millet-vekili Namık Havutça, TBMM çalışmalarının ara verildiği hafta sonunu Balıkesir`e ayırdı. Mart 2014 tarihinde yapılacak Balıkesir Büyük şehir Belediye Başkanlığı ile ilçe yerel yönetimler seçimleri için start verilen Balıkesir`de, CHP Millet-vekili Havutça, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile birlikte Balıkesir, Susurluk, Manyas, Gönen, Erdek, Bandırma ve köyleri gezerek halkın nabzını tuttu örgütlerle tek tek bir araya geldi. CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile birlikte geldiği Balıkesir`de partisinin ilçe teşkilatlarını dolaştı.
Örgütlerle tek tek bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Günaydın ve Balıkesir Milletvekili Havutça, halk ve esnaf ziyaretleri yaparak Balıkesir`in "Bütünşehir"  olmasının halkın üzerinde yaratacağı olumsuz etkileri anlattılar.
Genel Başkan Yardımcısı Günaydın ve Havutça, Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve yerel yönetimler startını verdikten sonra Balıkesir`de Balıkesir Ticaret Borsası, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Odası`nı başkanlarını ziyaret edip, ardından Eğitim-İş Sendikası Balıkesir Şubesi`nin düzenlediği moral yemeğinde eğitim emekçileri ile bir araya geldiler.
Pazar günü çalışmalarına devam eden Genel Başkan Yardımcısı Günaydın ve Balıkesir Milletvekili Havutça, CHP Susurluk İlçe Örgütü`nde toplantı yaptıktan sonra halkla bir araya gelerek esnafı ziyaret eden CHP heyeti daha sonra Çamlı Köyü`nde köylülerle köy kahvesinde sohbet etti.
CHP heyeti, Manyas İlçe Örgütü, Akçaova Köyü, Gönen İlçe Örgütü, Edincik halk ve esnaf ziyareti ve Erdek İlçe Örgütü, halk ve esnaf ziyareti yaptıktan sonra son olarak Bandırma İlçe Örgütü`nde basın toplantısı düzenledi.
Yoğun bir Balıkesir Bölge çalışmasından sonra Ankara`ya dönen CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, TBMM Genel Kurulu`nda 15 Ocak 2013 Salı Günü yapacağı gündem dışı konuşmada balıkçılık ve balıkçıların sorunlarına dikkat çekecek.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli