Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Havutça Erdek ve köylerinde incelemelerde bulundu

Havutça Erdek ve köylerinde incelemelerde bulundu

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça Balıkesirde halkla buluşmasını sürdürüyor. Pazar günü Erdekte esnaf ve bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek bölgedeki çalışmalarını sürdürdü.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça Balıkesir`de halkla buluşmasını sürdürüyor. 
Pazar günü Erdek`te esnaf ve bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek bölgedeki çalışmalarını sürdürdü.
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça Erdek İlçe Örgütü ile birlikte yaptığı ziyaretlerde halkın sorunlarını dinledi. CHP Erdek İlçe Başkanı Hüseyin Sarı`nın, belediye başkan aday adaylığı gereğince görevinden istifasının ardından ilçe başkanlığı görevine gelen Metin Uysal, belediye başkan aday adayı Hüseyin Sarı ve partililerle ilçe örgütünde buluşan Havutça, Uysal`ı yeni görevinde tebrik etti. Havutça, "Yerel seçime Erdek`te CHP`yi Sayın Uysal yönetiminde götüreceğiz. Kendisine başarılar diliyorum. Hedefimiz, ilçemiz Erdek`te yerel iktidara CHP`nin bayrağını dikmektedir. Bu amaçla Başkan Uysal`ın ve tüm partili arkadaşlarımın birlikte ellerinden gelen mücadeleyi vereceğine inanıyorum" dedi.           
Havutça, daha sonra Alevi Kültür Dernekleri Erdek Şubesi`ni ziyaret ederek kısa bir süre önce CHP Genel Merkezi tarafından verilen Doğu ve Güneydoğu illerinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Erdek`te CHP`nin yerel iktidarı almayı hedeflediklerini belirten Havutça,  "Erdek`te halkımızın sorunlarını çok yakından biliyoruz. Yalnızca Erdek değil, Türkiye`nin her yerinde demokrasi, özgürlük, barış sorunları var. İnsanlarımızın inançlarına, yaşam biçimlerine yönelik iktidarın baskısı var. Ekonomik sorunlar var. İşsizlik en can alıcı sorun. Bütün bu sorunların çözümünü biliyoruz. Bunların hepsini çözmek için iktidar olacağız" diye konuştu.
 Havutça, Erdek`te esnafı da ziyaret ederek yaşadıkları sorunları dinledi. Esnafın kan ağladığını belirten Havutça, AKP iktidarının kalıcı değil geçici çözümlerle oy avcılığı yaptığını söyledi. Havutça, Erdek`ten Ocaklar Beldesine geçerek Belediye Başkanı Hüseyin Durak`ı ve Narlı Köyü Muhtarlığını ziyaret etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli