Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Havutça Kapıdağı turladı

Havutça Kapıdağı turladı

CHP Balıkesir Milletvekili adayı Namık Havutça gazetemizi ziyaret etti. CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Namık Havutça, seçim çalışmaları kapsamında Erdek, Ocaklar ve Kapıdağ köylerini ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili adayı Namık Havutça gazetemizi ziyaret etti.
CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Namık Havutça, seçim çalışmaları kapsamında Erdek, Ocaklar ve Kapıdağ köylerini ziyaret etti.
Milletvekili Adayı Namık Havutça ve partililer seçim çalışmalarına önce gazetemizi ziyaret ederek başladı. Gazete çalışanları ile bir süre sohbet eden Havutça, çalışmalarımızda başarılar dileyip ayrıldı. Havutça daha sonra Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifine geçti. Burada kooperatif yöneticileri ve zeytin üreticileriyle görüştü. Zeytin üreticileriyle toplantı yapan Havutça, üreticilerin sorunlarını dinledi. Pazartesi pazarını dolaşan Havutça vatandaşlarla sohbet etti. Düzler Mahallesine de uğrayan Havutça, yaptığı konuşmada CHP`nin seçim beyannamesinde Türkiye`ye verdiği 41 sözü anlatarak seçimlerde destek istedi.                                    
CHP iktidarında tarım ve çiftçilerin desteklenerek, çiftçinin ürününün hak ettiği bedeli almasının sağlanacağını ifade eden Havutça, çiftçilerin ürün ve prim bedelleri ekim öncesi açıklanarak ödemelerin zamanında yapılacağını da söyledi. Namık Havutça, mazotta ÖTV`nin kaldırılarak mazot fiyatlarının yarıya indirileceğini belirtti. Havutça ve partililer Ocaklar-Karşıyaka Beldeleri ile Kapıdağ Yarımadası`ndaki köyleri de ziyaret edip vatandaşlara partisinin programını anlatıp 12 Haziran`da kendilerine destek olunmasını istedi.
CHP adayı Gümüş Erdek`te

Havutça`dan sonra CHP`nin Balıkesir Milletvekili Adayı H. Ahmet Gümüş ilçeyi ziyaret Etti. Meslek odaları ve esnaf ziyaretinde bulunan Gümüş, iktidara hazır tek Parti`nin CHP olduğunu, Kılıçdaroğlu Başkanlığında kurulacak hükümetin, çağdaş bir Türkiye`nin yaratılması sürecinde ciddi katkılar sağlayacağını ileri sürüp il genelinde yaptıkları çalışmalardan örnekler vererek anlattı. Gittikleri her yerde yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını belirten Gümüş, Balıkesir`de gördükleri ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydetti.
Halktan Akın`a tam destek
CHP Balıkesir milletvekili adayı Ahmet Akın`da geldiği ilçede büyük ilgi gördü. Özellikle Erdek`li gençlerin sıkı markaj altına aldığı milletvekili ilçe halkının göstermiş olduğu ilgiye teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı