Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Havutçadan, Şekerciye: Siyaset yapmak istiyorsan, devlet memurluğunu bırak

Havutçadan, Şekerciye: Siyaset yapmak istiyorsan, devlet memurluğunu bırak

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Eti Maden İşletmeleri A.Ş., Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Recep Şekerciyi bir kez daha uyardı:

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Eti Maden İşletmeleri A.Ş., Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Recep Şekerci`yi bir kez daha uyardı: "Siyaset yapmak istiyorsan, devlet memurluğundan istifa et!"
Şekerci`nin, son olarak da Recep Gençer Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi`nin 2013-2014 eğitim-öğretime açılış ve başarılı öğrencileri ödüllendirme törenine, devlet memurlarının çalışma saatleri içinde katıldığını internet siteleri ve gazetelerde okuduğunu vurgulayan Havutça, şunları söyledi:
"Recep Şekerci, AKP`nin Bandırma belediye başkan aday adayları arasında gösteriliyor. Şekerci, eğer siyaset yapmak istiyorsa, şu anda bunun tek yolu, görevinden istifa etmesidir. Nasıl ki, partimin Bandırma Belediye Başkan aday adayları arasında bulunan Dr. Selim Panç, siyasete girmesi nedeniyle Bandırma Devlet Hastanesi`ndeki doktorluk görevinden istifa ederek, doğruyu yapmıştır, aynı yolu Şekerci`nin de izlemesi gerekir. Çünkü, siyasete girenlerin, eşit koşullarda mücadele etmeleri gerekir."
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı