Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Hayalindeki arabayı yaptı

Hayalindeki arabayı yaptı

Balıkesirin Burhaniye Küçük Sanayi Sitesinde ekzost ustası olarak çalışan Hakan Ertoprak, hayallerini süsleyen Mustang otomobilin bir benzerini imal etti.

Balıkesir`in Burhaniye Küçük Sanayi Sitesinde ekzost ustası olarak çalışan Hakan Ertoprak, hayallerini süsleyen Mustang otomobilin bir benzerini imal etti. 
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde otomobil meraklısı aynı zamanda Burhaniye küçük sanayi sitesinde otomobillerin egzozlarını yapan Hakan Ertoprak kendi Ford Taanus marka otomobilini modifiye ederek Mustag'a dönüştürdü. Çocukluğumdan eski arabaların tutkunu olan Hakan Ertoprak 1987 model Ford Taanus aracını 2,5 ayda yeni haline getirmiş.
Boyasının bir ayda tamamlandığını el emeğinin ve işçiliğinin oldukça fazla olduğunu belirten Ertoprak, maliyeti 6 bin TL olan aracını müşteri çıkarsa da 15 bin liraya satabileceğini bildirdi.
Ertoprak, aracın yapımında tamamen el işçiliği bulduğunu da ifade ederek, Şekillendirmeleri elle yaptım. Makine kullanmadım. Boyası da çok özel bir boya. Görenler hayranlıkla arabaya bakıyorlar. Mustang değil de taanus olduğunu öğrenince şaşırıyorlar” diye konuştu.         
(AYNA)


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli