Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

HAYIRSEVER KATKISI SAĞLIKTA HIZLA İLERLİYOR

HAYIRSEVER KATKISI SAĞLIKTA HIZLA İLERLİYOR

Sağlık alanında her geçen gün gelişen ve büyüyen Balıkesir´e, yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ediyor.

 Hayırsever Nihat Tan tarafından Karesi ilçesine Aile Sağlığı Merkezi kazandırılacak. Hayırsever Nihat Tan tarafından yaptırılacak "Aile Sağlığı Merkezi" protokolü, Balıkesir Valiliğinde düzenlenen törenle imzalandı.
Karesi ilçesi Sefaköy Mahallesine 4 hekimlik yaptırılacak merkezin adı "Güner- Nihat Tan Aile Sağlığı Merkezi" olarak belirlendi.
Hayırsever Nihat Tan, Balıkesir´e sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını belirtti.
BALIKESİR´E YENİ BİR YATIRIM DAHA
Vali Ersin Yazıcı ise, yapacakları yardım nedeni ile hayırsever iş adamı Nihat Tan´a teşekkür ederek, "Bugün sağlık alanında önemli bir ihtiyacımızı gidermek için protokol imzalıyoruz. Balıkesir´i sağlık alanında da en iyi noktalara getirmiş olacağız. Bu hizmet vatandaşlarımıza büyük fayda sağlayacak bir hizmet olacak. Balıkesir, hayırseverliği ile de öne çıkmış olan bir il. Bu anlamda başta eğitim olmak üzere, sağlık ve diğer sosyal konularda çok güzel destekler var. Biz bu destekler için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah yardımlarınızı kabul etsin. Tan ailesinin kazançlarının bereketli olmasını diliyor, yaptıracakları sağlık merkezinin Balıkesir´imize, Karesi ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.
PROTOKOL İÇİN İMZALAR ATILDI
Tören, yapılan bağış protokolüne imzaların atılması ile son buldu.
Aile Sağlığı Merkezi protokolü Vali Ersin Yazıcı, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Necati Kelemençe ve hayırsever Nihat Tan arasında imzalandı.
Yapılacak protokol sonrasında inşaat bir yılda tamamlanarak 2019 yılı içinde Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edilecek.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli