Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Hayırsever vatandaşlardan belediyeye cenaze aracı

Hayırsever vatandaşlardan belediyeye cenaze aracı

Halkın bağışlarıyla alınan cenaze aracı belediyeye hibe edildi.

Halkın bağışlarıyla alınan cenaze aracı belediyeye hibe edildi.
Erdek Belediyesi´ne cenaze aracı kazandırılması için bir araya gelen Vecdi Yenişken, Osman Öztürk ve Abdülkadir Öztürk isimli hayırseverlerin öncülüğünde başlatılan kampanya ile çok sayıda hayırseverlerin bağışlarıyla alınan araç, ücretsiz cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere Erdek Belediyesi´ne hibe edildi.

Erdek Belediyesi´ne cenaze aracı kazandırılması için harekete geçerek mutlu sona ulaşan Vecdi Yenişken, Osman Öztürk ve Abdülkadir Öztürk, hayırsever vatandaşları temsilen yaptıkları açıklamada, çok sayıda hayırsever vatandaşların bağışlarıyla aldıkları aracı cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere Erdek Belediyesi´ne teslim ettiklerini belirterek, destek sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür etti.
Tam donanımlı son model cenaze aracının belediyeye hibe edilmesini takiben konuyla ilgili bilgi veren Erdek Belediyesi yetkilileri, cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere üç hayırsever vatandaşın girişimiyle başlatılan kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.
Bilindiği gibi, geçtiğimiz yıllarda da işadamı Burhan Soydan tarafından Erdek Belediyesi´ne tam donanımlı ambulans hibe edilmişti.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli