Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Hayırsever vatandaştan ambulans bağışı

Hayırsever vatandaştan ambulans bağışı

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Sındırgı Devlet Hastanesine ambulans bağışında bulunan hayırsever Ali Züfdü Kandemir ile bir protokol imzaladı.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Sındırgı Devlet Hastanesi`ne ambulans bağışında bulunan hayırsever Ali Züfdü Kandemir ile bir protokol imzaladı.
Hayırsever vatandaş ayrıca, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde de bir odanın tefrişini üstleneceğini belirtti.
Balıkesir Valiliği Koca Seyit Toplantı Salonu`nda düzenlenen imza törenine Vali Ahmet Turhan, Hayırsever Ali Züfdü Kandemir, İl Sağlık Müdürü Mustafa Alp Akoğlan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Hülya Ertür, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sıtkı Samet Ermiş katıldı.
Protokolün imzalandığı törende konuşan Tarhan, "Sındırgılı olan Ali Amcamız tam bir hayırsever, geçmişte de Sındırgı Devlet Hastanesinin acilinin yapımı, cami inşaatı, Sındırgı Meslek Yüksek Okulunun iki katını yaptıran bir hayırseverimiz. Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nin de bir odasının tefrişinin gönüllü olarak üstleneceğini söyledi. Kendisine gönülden teşekkür ediyoruz." dedi.
Hayırsever, Ali Züfdü Kandemir, diğer hayırseverlere örnek olmak istediğini söyleyerek, "Onlarda bu tür bağış ve yardımlarda bulunsunlar" dedi.
Konuşmalardan sonra protokol imzalandı, Vali Ahmet Turhan tarafından hayırsevere teşekkür plaketi sunuldu. Protokol töreninden sonra, Hayırseverin adının verildiği, ambulans incelendi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false