Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Hayırseverden Anlamlı Bağış

Hayırseverden Anlamlı Bağış

Erdek Devlet yeni Hastanesine kurulması planlanan Diyaliz Ünitesine nakdi para yardımı artarak devam ediyor.

Erdek Devlet yeni Hastanesine kurulması planlanan Diyaliz Ünitesine nakdi para yardımı artarak devam ediyor.
Erdek Devlet yeni Hastanesi`ne, hayırsever Şükran-Özcan Güzey ailesi tarafından, vefat eden evlatlarının anısına 10 bin lira nakdi para bağışında bulunuldu.
Erdek Kaymakamlığında düzenlenen bağış törenine Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan katıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, "Hayırsever Güzey ailesine çok teşekkür ediyoruz. Kendileri 10 bin lira bağışlamış olup Allah razı olsun." dedi.
Güzey Ailesine duyarlı tavırlarından dolayı şahsı ve Erdek halkı adına sonsuz teşekkür eden Belediye Başkanı Aysan, rahmetli kardeşimizin anısını yaşatacakları gibi güç durumda olan birçok hastaya da şifa olacak, bu örnek davranış ümit ediyorum ki birçok kişiye ilham kaynağı olur ve bağışlarımız artar. Mübarek Üç Aylara girdiğimiz bu gün manevi yönden de büyük sevap işlediklerine inancımla, Merhum Sırmahan Güzey Öğrenir`i de bu vesile rahmetle anıyorum. Bu örnek davranışı ekonomik olarak durumu uygun olan tüm vatandaşlarımızdan bekliyorum." açıklamasında bulundu.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`da , "Diyaliz Ünitesinin olmaması Erdek`te önemli bir eksiklikti ve diyaliz ünitesine bağlı yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımız açısından gerekli bir cihazdı. Bu cihazın yeni hastanemize alınacak olmasına katkıda bulunan hayırseverimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
Bağışta bulunan hayırsever Şükran ve Özcan Güzey ailesi ise, yaptıkları bu yardımı hayatının henüz baharında 31 yaşında kaybettikleri kız çocukları Avukat Sırmahan Güzey Öğrenir`ın anısına yaptıklarını söyledi.
Bu dünyadan ahirete, hayır dışında hiçbir şey gitmediğini anlatan Güzey ailesi, "Bu dünyada ne yaparsak, öbür tarafa o gidiyor. Bunun için mutluyuz, huzurluyuz, rahatız." şeklinde konuşup, diyaliz ünitesinde kızlarının adının olacak olmasının kendilerini çok mutlu edeceğini sözlerine eklediler.
Haber : Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli