Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Hayırseverlerden 500 öğrenciye mont ve bot desteği

Hayırseverlerden 500 öğrenciye mont ve bot desteği

Bandırma İlçesi Haydar Çavuş Mahalle Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, hayırseverlerin desteğiyle 500 ihtiyaç sahibi öğrencinin mont ve botlarını Setre Mağazası’ndan temin etti. Aileler çocuklarıyla birlikte mağazaya giderek diledikler

Bandırma İlçesi Haydar Çavuş Mahalle Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, hayırseverlerin desteğiyle 500 ihtiyaç sahibi öğrencinin mont ve botlarını Setre Mağazası’ndan temin etti. Aileler çocuklarıyla birlikte mağazaya giderek diledikleri mont ve botları seçti. 
Haydar Çavuş Mahallesi Muhtarı Hancıoğlu, daha önce okullar açılmadan önce ihtiyaç sahibi 500 öğrencinin forma ihtiyacının giderildiğini söyledi. 
İki yardımseverin yüklü yardımlarıyla yola çıktıklarını belirten Hancıoğlu, “Ardından destek olmak isteyen diğer yardımseverler de katıldı sayımız 500’ü buldu. Şimdi yine 1 yardımseverimiz yüklü bir meblağ destekte bulundu. Diğer hayırseverlerimiz de destek verdi ve şu an hedefimiz 500 çocuğumuzun kışlık ihtiyaçlarını karşılamak. Bandırma Kaymakamlığı’ndan eğitim desteği alan ve bizimle iletişime geçen muhtar arkadaşlarımızın tespit ettiği öğrencilerimiz için çalışmaya başladık. Çocuklarımızın bot ve mont ihtiyaçlarını gideriyoruz.” dedi. 
Ürünlerin kaliteli olduğuna vurgu yapan Muhtar Hancıoğlu, “İhtiyaç sahibi çocuklarımızı kendi çocuklarımızdan ayırmadık. Yardımseverlerimiz de bunu istedi ‘kendi çocuğunuza ne alıyorsanız bütün çocuklara da o şekilde yardımda bulunun’ dedi. Mağaza sahibi de bize yardımcı olarak toplu alımda indirimde bulundu. Ürünlerimiz hem kalite hem de mağazamız da kendileri de ürün yardımında bulundu. İhtiyaç sahibi çocuklarımızı kendi çocuklarımızdan ayırmıyoruz. Hayırseverlerimize, Setre Mağazamıza ihtiyaç sahibi ailelerimiz adına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 
Kendi çocuklarımıza ne giydiriyorsak ihtiyaç sahibi çocuklarımıza da aynılarını giydirmek için harekete geçtiklerini ifade eden Setre Mağazası Sahibi Gökhan Güvenler “Ürünlerin en iyisini getirdik. Hayırsever halkımıza teşekkür ediyoruz biz de elimizden geldiğince destek olduk. Çocuklarımıza birkaç farklı model sunduk.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı