Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Hayırseverlerin katkılarıyla çocuklar bayram öncesi sevindi

Hayırseverlerin katkılarıyla çocuklar bayram öncesi sevindi

Almanya´da yaşayan Burhaniyeli Meltem Değirmenci öncülüğündeki bağışçılar, her sene yaptığı bağışlarına bir yenisini daha ekledi.

Almanya´da yaşayan Burhaniyeli Meltem Değirmenci öncülüğündeki bağışçılar, her sene yaptığı bağışlarına bir yenisini daha ekledi. Bayram öncesi ihtiyaç sahibi 100 çocuğa bayram giysileri hediye edildi.
Geçtiğimiz yıllarda da yaptığı bağışlarla adından söz ettiren Almanya´da yaşayan bağışçılar bu sene de Burhaniyeli çocukları sevindirdi.
Burhaniye Belediyesi tarafından yapılan organizasyonla ihtiyaç sahiplerine ulaşan bağışçı Meltem Değirmenci, Burhaniyeli 100 ihtiyaç sahibi çocuğu giydirdi.
0-14 yaş arası belirlenen çocukların bayram öncesi ayakkabı ve giysi ihtiyaçlarını karşılayan Meltem Değirmenci öncülüğündeki bağışçılar, yaptıkları iyilikten dolayı duydukları minneti belirterek daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Yapılan yardımlardan dolayı bağışçılara teşekkür eden, ihtiyacı karşılanan aileler, belediyenin de bu iyiliğe vesile olduğunu bildirdi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false