Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

HAYTAP´tan barınaktaki hayvanlara mama

HAYTAP´tan barınaktaki hayvanlara mama

?4 Ekim Hayvanları Koruma Günü? nedeniyle HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu Erdek İlçe Temsilciliği, Erdek Belediyesi Sahipsiz Hayvan Barınağı´na giderek kuru mama dağıttı.

?4 Ekim Hayvanları Koruma Günü? nedeniyle HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu Erdek İlçe Temsilciliği, Erdek Belediyesi Sahipsiz Hayvan Barınağı´na giderek kuru mama dağıttı.
HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu Erdek Temsilcisi Eva Otansev ve hayvan severler, Erdek Belediyesi Sahipsiz Hayvan Barınağı´nı ziyaret etti. Tel örgülerin arkasındaki köpekler, hayvan severleri görünce çıkardıkları seslerle, sevgi gösterisinde bulundu.
Köpekleri seven Haytap üyeleri, yanlarında getirdikleri kuru mamayı, barınak görevlilerine teslim etti. Getirdikleri çuvalların bir kısmını açan hayvan severler, mamaları, köpeklerin bulunduğu kafeslere dağıttılar. Çıkardıkları ses ve gürültülerle kendilerini sevdiren köpekler, dağıtılan mamaları afiyetle yedi.
Etkinlik hakkında gazetecilere açıklama yapan HAYTAP Erdek Temsilcisi Eva Otansev, tüm canlılar gibi köpeklerin de sevgiye ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Hayvan severlerin sivil toplum örgütlerinin ve kurumların desteğiyle hayvanlara sahip çıkmaya çalıştıklarını anlatan Otansev, köpekler için başlattıkları kampanyaya tüm insanların destek vermesi çağrısında bulundu.
Köpek barınağının ihtiyaçlarını karşılama noktasında desteklerinin süreceklerini belirten Otansev, şöyle konuştu:
?Erdek Belediyesi köpek toplama ekipleri ile hayvan kaza-yaralanma olaylarına bizzat belediye-gönüllü işbirliği anlayışı ile yaklaşılmış koordineli çalışılmış ve bu çalışmalar devam etmektedir. Erdekli hayırseverlerin yardımları ile çok sayıda hayvan bakan gönüllülere destekleri sağlanmıştır. Haytap Erdek Temsilciliği olarak sahipsiz hayvan barınağına gösterdiği duyarlılığından dolayı Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile barınak görevlilerine teşekkür ederiz.?
Köpekleri seven ve hatıra fotoğrafı çektiren hayvan severler, mama dağıtımının ardından barınaktan ayrıldı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli