Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Hayvan Pazarı yeri için keşif çalışması

Hayvan Pazarı yeri için keşif çalışması

Erdek Belediyesi, Hayvan Pazarı yeri çalışmaları kapsamında yer keşfine başladı. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, sosyal, kültürel, ekonomik anlamda yaşanılabilir ve çağdaş bir görünümlü Erdek için, birçok alanda yoğun bir şekilde çalışma....

Erdek Belediyesi, Hayvan Pazarı yeri çalışmaları kapsamında yer keşfine başladı.   
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, sosyal, kültürel, ekonomik anlamda yaşanılabilir ve çağdaş bir görünümlü Erdek için, birçok alanda yoğun bir şekilde çalışma yürütüyor. 
İlçenin dokusuna uygun yürütülen çalışmalar kapsamında Hayvan Pazar yeri belirlemeye yönelik çalışma başlatan Aysan, hayvan pazarı yeri için yer keşfini başlattığı öğrenildi.
Hayvan üreticileri ile bir araya gelen Aysan, ilçenin dokusunu bozmayacak bir bölgenin hayvan pazarı olarak kullanılabileceğine olumlu yaklaştığını anlattı.
Çevre ilçelerde haftanın belirli günlerinde açılan hayvan pazarlarına giden ilçemizde hayvancılık işiyle uğraşan çiftçilerin, belediyenin yürüttüğü çalışmalara görüş olarak destek vermesini isteyen Aysan, belirlenecek yeri hep birlikte belirleyelim ki hayvan Pazar yeri çevrede ses getirsin dedi.
İlçede hayvan pazarı olarak düşünülen alanın Erdek Küçük Sanayi Sitesi`ne ulaşılmasını sağlayan yol güzergahın da uygun alanların incelendiği bilgisini veren belediye başkanı Aysan, bu konuyla ilgili belediyenin ilgili birimlerinin çalışmalarını sürdürdüğünü, yer tespitinin kesinleşmesiyle belirlenen Erdek hayvan Pazar yerinin basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulacağını dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli