Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Hayvanları Koruma Günü´nde bakım evine ziyaret

Hayvanları Koruma Günü´nde bakım evine ziyaret

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü´nde, Burhaniye´de faaliyet gösteren bir özel okul Burhaniye Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevini ziyaret ederek hediyeler getirdi.

Burhaniye Belediyesi´nin uzun yıllar boyunca kararlılıkla devam ettirdiği hizmetlerden biri olan Sokak Hayvanları Bakım evi ilçede takdir ile karşılanırken sürekli olarak ziyaretçi akınını uğruyor.
Özellikle ilçe okulları tarafından sıkça ziyaret edilen Bakım evi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü´nde de ziyaretçilerini ağırladı. Bu kapsamda İlçede eğitim öğretim hayatına devam eden özel okul öğrencileri Sokak Hayvanları Bakım evini ziyaret ettiler. Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır´ın ev sahipliği yaptığı bu özel günde öğrenciler bakım evinde kalan sokak hayvanlarına mama ve kulübe hediye ettiler.
Bakımevinde kalan hayvanları ziyaret eden öğrenciler buradaki uygulamaları ve bakımevinin işleyişini Burhaniye Belediyesi Veteriner Hekimi Emrah Güleç´ten aldılar.
Öğrenciler hayvan sevgisine dikkat çekerken öğrenciler, okul olarak aralarında topladıkları yardımlar ile Bakımevine yaptıkları yardımdan duydukları mutluluğu dile getirdiler.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli