Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Hazırlanacak ?Bandırma Kitabı? için herkes seferber

Hazırlanacak ?Bandırma Kitabı? için herkes seferber

Ruşen Tosun´dan eski Bandırma fotoğrafları albümüne katkı geldi.

Ruşen Tosun´dan eski Bandırma fotoğrafları albümüne katkı geldi.
Bandırma Belediyesi tarafından başlatılan eski Bandırma Fotoğrafları Albümü hazırlanması ile ilgili çalışmaları, vatandaşlar sevinçle karşıladı.
Çalışmaya destek veren Bandırmalılar, kendi özel arşivlerinde bulunan eski Bandırma fotoğraflarını belediyeye getirerek yetkililere teslim ediyor.
Bu kapsamda Bandırma´nın ticaret ve siyasi yaşamının önemli isimlerinden biri olan Ruşen Tosun´da elinde bulunan fotoğrafları, albümde kullanılmak üzere Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya teslim etti ayrıca ?Bunlara Değer miydi?? isimli kitabını da imzalayarak Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya hediye etti.
Bu konudaki duyarlılığı için Ruşen Tosun´a teşekkür eden Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ?Bandırma için büyük önem taşıyan bu çalışmamıza katkı sağlamak üzere elinde eski Bandırma fotoğrafı bulunan vatandaşlarımızı, fotoğrafları bize getirmeye davet ediyorum. Ruşen Tosun´un bu konuda örnek teşkil edecek bu işe öncü olması çok önemli. Ayrıca hediye ettiği kitabını da okumak için sabırsızlanıyorum? dedi.
Ruşen Tosun´da, bu anlamlı çalışmaya katkı sağladığı için mutlu olduğunu belirterek Mirza´yı kutladı.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı