Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Hedef artık klâsmanlara hakem vermek

Hedef artık klâsmanlara hakem vermek

Balıkesir İl Futbol Hakem Komitesi Bandırma Temsilcisi Şükrü Aşan: Yetenekli hakemlere sahip bulunan Bandırmanın önü açık

Balıkesir İl Futbol Hakem Komitesi Bandırma Temsilcisi Şükrü Aşan, yetenekli hakemlere sahip bulunan Bandırma hakemliğinin geleceğinden umutlu olduğunu açıkladı.
Eski yıllarda 7`ye dek düşen Bandırmalı hakemlerin sayısının bugün 30 olmasının memnuniyet verici bulunduğuna dikkati çeken Aşan, şunları söyledi:
"Amacımız, bu sayıyı 40`lara yükseltmek. Tabii ki en büyük hedefimiz ise klâsmanlara hakem vermektir. Yetenekli ve gelecek için umut veren hakemlere sahibiz. Yakın bir gelecekte bunu da gerçekleştireceğimize inanıyorum."
Salı ve perşembe günü yaptıkları düzenli antrenmanlarla maçlara hazırlanan Bandırmalı hakemlerin, 2012-2013 sezonunun ilk haftalarında başarılarıyla dikkati çektiklerini vurgulayan Aşan, "Uyumlu bir çalışma düzeni içindeyiz. Buna paralel olarak daha da başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Aşan, futbol hakemi olmak isteyen gençlerin, internetteki Futbol Federasyonu`nun sitesindeki formu doldurarak göndermeleri gerektiğini belirtti.
Şükrü Aşan, hâlen Bandırma`da beş gözlemcinin bulunduğunu sözlerine ekledi.  
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false