Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Hemşerimizden kitap çalışmaları

Hemşerimizden kitap çalışmaları

Erdekli Recep Can Gümüştaş, halen raflarda bulunan ?15 Temmuz Anısına-Tevafuk? kitabının ardından

Erdekli Recep Can Gümüştaş, halen raflarda bulunan ?15 Temmuz Anısına-Tevafuk? kitabının ardından ikinci kitabı olan ?15 Temmuz Anısına-Tevekkül? kitabının hazırlıklarını sürdürüyor. 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan FETÖ darbe girişimini anlattığı ilk kitabının ?Aktaş Yayıncılık? tarafından basıldığını, hazırlıklarını sürdürdüğü ikinci kitabını da yine aynı yayınevinin basacağını vurgulayan 38 yaşındaki Gümüştaş, şu bilgiyi verdi:
?İkinci kitabımın basılmasından sonra 2. Abdülhamit Han ile ilgili çalışmalarıma geçeceğim. Osmanlı Devleti´nde belki de en yanlış anlaşılan, yaftalanan bu hükümdarımız ile ilgili olarak önce ?2. Abdülhamit Han-Hamidiye Tabyaları´, ardından da ?2. Abdülhamit Han-Ertuğrul Fırkateyni´ kitaplarımı hazırlayacağım.?
Erdek´te, ?Gümüştaş Nalburiye´ isimli işyerini işleten Yaşar Gümüştaş´ın oğlu, 38 yaşındaki Recep Can Gümüştaş, üniversite öğreniminin ardından İzmit´te, bir otomotiv sektöründe çalışırken, iş ve özel yaşamından fırsat buldukça yazmaya yöneldiğini belirtti. Gümüştaş, kendisini Osmanlı tarihi üzerinde araştırma yapmaya yazar Okay Tiryakioğlu´nun teşvik ettiğini, ?Aktaş Yayıncılık´ın sahibi ve editörü Yusuf Aktaş´ın da kitap yazmasını önerdiğini sözlerine ekledi.
Haber ; Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı