Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Her hafta farklı birim personeliyle kahvaltı

Her hafta farklı birim personeliyle kahvaltı

Başkan Gençer ?Her hafta farklı birim personelimizle kahvaltıda buluşuyoruz. Çalışmaları, sorun ve çözümleri birlikte değerlendiriyoruz?


BAŞKAN GENÇER, SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi´nde görevli personelle kahvaltı yaparak sohbet etti. Personelinin talep ve isteklerini dinlemek için her hafta bir birimde kahvaltı programı yapan Başkan Gençer, personelin özverili ve verimli çalışmasının Ayvalık Belediyesi´nin en büyük gücü olduğunu ifade etti.
Kahvaltı programı, Sosyal Hizmet Merkezi´nde Çarşamba günü mesai öncesi düzenlendi. Gerçekleşen hizmetler ve yatırımların hayata geçmesinde personellerin büyük emeği olduğunu belirterek, teşekkür eden Başkan Gençer, ?Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz, Ayvalık Belediyesi olarak büyük ve özel bir aileyiz. Hep birlikte Ayvalık´ımızı daha ileri noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. Sizinle ilgili olumlu cümleler duyuyorum. Kutsal bir görev yapıyorsunuz, sizinle gurur duyuyorum ?dedi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli de Belediye Başkanı Rahmi Gençer´e düzenlemiş olduğu kahvaltıdan dolayı teşekkür ettiler. Kahvaltı sonrası Yaşlı Bakım Evi ve Özel Çocuklar Eğitim Evi´ni ziyaret eden Başkan Gençer, bakım evindeki vatandaşlar ve galoş üretimi yapan özel çocuklarla sohbet etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı