Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Bandırma Eğitim Destek Evi´nden öğrencilere motivasyon

Eğitimde fırsat eşitliği sağlama amacıyla ücretsiz olarak eğitim hizmeti sunan Bandırma Belediyesi Eğitim Destek Evi´nde öğrenim gören 8. Sınıf öğrencileri için Belediye Nikah Salonu´nda eğlence ve motivasyon programı düzenlendi.
TEOG sınavlarını atlatan öğrenciler, hazırlanan programla sınav streslerini üzerlerinden atarak doyasıya eğlendiler.
Düzenlenen eğlenceye eğitmenlerin yanı sıra, Eğitim Destek Evi Koordinasyon Kurulu Üyeleri de katılarak öğrencilerin mutluluklarına ortak oldular.
TEOG sınavlarında başarılı olan ilk 5 öğrenciye kitap hediye eden Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fahri Sert ?Öğrencilerimizi yıl boyu gösterdikleri çaba ve azimle TEOG sınavlarında yakaladıkları başarılardan dolayı kutluyorum. Belediye olarak hayata geçirdiğimiz sosyal bir proje olan Eğitim Destek Evinin meyvelerini topluyoruz. Bu da bizi son derece mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Bu gurur tablomuza yıllar geçtikte yenilerinin ekleneceğine inanıyorum. Hepinize bundan sonraki eğitim öğretim hayatınızda başarılar diliyorum.? dedi.
Etkinlikte konuşan Eğitim Destek Evi Koordinasyon Kurulu Üyesi Yaşar Kırbıyık´ta, Cumartesi günü 8. sınıf öğrencileri için düzenlenecek olan Çanakkale turunun müjdesi verdi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: ÇOCUKLARIMIZ İÇİN
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false