Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Hidrolik bariyer can yakıyor

Hidrolik bariyer can yakıyor

İlçemiz Cumhuriyet meydanına araç girişini engellemek üzere belediye tarafından konulan hidrolik bariyer kazası bir türlü önlenemiyor.

İlçemiz Cumhuriyet meydanına araç girişini engellemek üzere belediye tarafından konulan hidrolik bariyer kazası bir türlü önlenemiyor. Erdek´te trafiğe kapalı alan olarak ayrılan Erdek Cumhuriyet Meydanına, İskele Meydanından araç girişini önleyen hidrolik mantar bariyer bir aracın geçtiği anda aniden çalışmasıyla aracın ön bölümünde maddi hasar meydana getirdi.
Güvenli araç girişi gerektiren yerlerde kontrollü girişi sağlayan sistem olarak kullanılmaya başlanan hidrolik mantar bariyer sayesinde Cumhuriyet meydanına araçların girişi önemli ölçüde engellenmişti.
Fakat bu noktada meydana gelen kazalar sürücüleri `Artık Yeter` dedirtti.
Edinile bilgiye göre; dün öğle saatlerinde 10 F 7424 Plakalı özel araç mantar bariyerin hizasına geldiği anda bariyerin aniden çalışmasıyla aracın ön kısmını parçaladı. Meydana gelen kaza sonrası, sürücü kazayı yara almadan kurtarırken, araçta maddi hasar meydana geldi. Polis ekiplerinin gelerek tutanak tutmasının ardından Bandırma´dan ilçemize gelen bir çekici yardımıyla araç çekilirken, Cumhuriyet Meydanına giren araçların çıkış yapmaları sağlandı.
Kazaya karışan aracın ise Bağfaş firmasından bir yetkilinin Erdek Belediyesi ile işi olduğu için belediyeyi ziyaret ettiği öğrenildi.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Hidrolik bariyer yakıyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli