Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Hijyen eğitimi için ön toplantı

Hijyen eğitimi için ön toplantı

Erdek´teki otel ve motellerde görevli bulunan personel ile gıda ve su sektöründe bulunanlar için ?hijyen? eğitimi verilecek.

Erdek´teki otel ve motellerde görevli bulunan personel ile gıda ve su sektöründe bulunanlar için ?hijyen? eğitimi verilecek. Erdek İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü, Erdek Ticaret Odası, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliğiyle gerçekleştirilecek eğitim için ön toplantı yapıldı. Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nda yapılan toplantıya Oda başkanı F. Mahmut Canbaz, Ticaret Odası Başkanı Mimar Özlem Sarı, Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş ve Erdek Ticaret Odası Genel Sekreteri Dilek Güneş katıldı. Toplantıda, turistik otel ve motellerde çalışan tüm personelin yanı sıra gıda ve su sektöründe görev yapanların mutlaka bu eğitime katılmaları konusunda gerekli duyuruların yapılması kararlaştırıldı.
Hijyen eğitiminin, önümüzdeki günlerde İlçe Halk Eğitim Merkezi hasta-yaşlı bakım kursu öğretmeni Melike Dereköy tarafından verileceği öğrenildi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Hijyen eğitimi için toplantı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli