Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Hindistan ceviziyle Türk Bayrağı motifi

Hindistan ceviziyle Türk Bayrağı motifi

Manyasta her yıl yapılan peygamber mevlitleri ile aşure ikramları bu yılda düzenlendi. Hayırsever Manyaslıların vazgeçilmezleri arasına giren bu etkinliği Manyas esnafı ikramları ile renklendirdi.

Manyas`ta her yıl yapılan peygamber mevlitleri ile aşure ikramları bu yılda düzenlendi.
Hayırsever Manyas`lıların vazgeçilmezleri arasına giren bu etkinliği Manyas esnafı ikramları ile renklendirdi.
Bu seneki aşure ikramında, aşurenin üzerine Hindistan cevizinden Türk Bayrağı yapılarak etkinlik daha da ilginç hale getirildi.
Her yıl yaptıkları ikramlarla vatandaşlardan takdir alan esnafların yaptığı bu ilginç ve güzel uygulaması yine herkesin beğenisini kazandı. Türk bayrağının kalıbını yaparak aşurenin üstüne koyan esnaflar, Hindistan cevizi ile Türk bayrağı motifi yaptı. 
Bu güzel fikri hep beraber düşündüklerini söyleyen Manyas`ın hayırsever esnaflarından Ahmet Balkancıoğlu, etkinliğe renk getirebilmek için Şanlı Al Bayrağımıza olan sevgimizi anlatmak amacıyla böyle bir uygulama yaptıklarını söyledi. 
Balkancıoğlu, bu tür ikramların tüm esnaf tarafından her zaman desteklendiğini Manyas insanının çok hayırsever olduğunu açıkladı.
Bu işe destek veren Manyas`ın genç esnaflarından Paşaoğlu Hidayet Özdemir de Türk Bayraklı aşureyi yaptıklarından dolayı çok mutlu olduklarını belirtip, Türk bayrağının her zaman akıllarda olması gerektiğini söyledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı