Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Hizmete talip

Hizmete talip

Şendeniz Yüksel, ?Doğanlar Sensin, Doğanlar Senin? sloganıyla yola çıktı

Erdek İlçesi Doğanlar Mahallesi turizm sektörü temsilcilerinden Şendeniz Yüksel, Doğanlar Mahallesi´ni yaşamaktan mutluluk duyulan bir Doğanlar´a dönüştürmek inancıyla muhtarlık görevine talip olduğunu açıkladı.

Erdek İlçesine bağlı Doğanlar Mahallesi´nde 31 Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimlerde mahallede uzun yıllardır turizm sektöründe hizmet veren Şendeniz Yüksel muhtar adayı oldu.
Erdek´e bağlı yaklaşık 22 kilometre mesafedeki Doğanlar Kırsal Mahallesi´ne muhtar adayı olan Şendeniz Yüksel, mahalle sakinlerini yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Gazetemizi ziyaret ederek neden muhtar adayı oldu? Sorusunu yanıtlayan Doğanlar Mahallesi´nin muhtar adayı 43 yaşındaki Şendeniz Yüksel, mahallede eksikliği hissedilen hizmetlerin kazandırılması için aday olduğunu söyledi.

Mahallede esnaflığa adım attığı ilk günden bugüne Doğanlar´ın turizm sektöründe aldığı payı nasıl büyütebilir? Sorusuna devamlı cevap aradığını belirten Şendeniz Yüksel, turizm sektöründen elde ettiği payın daha da çoğalabilmesi için mahalle sakinlerinin ısrarı üzerine aday olduğunu özellikle vurguladı.
Yediden yetmişe tüm mahalle sakinlerinin isteklerine çare bulabileceği sözünü veren Yüksel, seçildiği takdirde Doğanlar´ı Kapıdağ Yarımadası´nın önde gelen turizm yöresi haline getireceğine vurgu yaptı.

Muhtar adayı olmasında ilk nedenin içindeki hizmet aşkı olduğunun altını çizen Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Erdek´in en gözde mahallelerinden biri olan Doğanlar Mahallesi ve sakinlerine hizmet etmek asli görevimizdir. Doğanlar Mahallesi Erdek´in en gözde mahallelerinden biridir. Özellikle yaz aylarında mahallemiz tatilciler tarafından gerek denizi, gerek koyları nedeniyle sıkça tercih edilmektedir. Ancak, mahallemizde ciddi manada yapılması beklenen hizmetler vardır. Bugüne kadar mahallemizde muhtarlık görevi yapan, mahallemizde bir taş üstüne taş koyan tüm muhtarlarımıza ve azalarına teşekkür ediyorum. Bende bir Doğanlar sevdalısı olarak mahalleme hizmet etmek istiyorum. Kısaca ben de mahalleme hizmete talibim. Bu çalışma azmi ile mahalleme sonuna kadar sahip çıkarak hizmet etmeye ant içtim. Bu anlamda 31 Mart seçimlerinde mahalle halkımızdan desteklerini şahsımdan esirgememelerini diliyorum.?

Şendeniz Yüksel kimdir?

1975 doğumlu evli ve iki çocuk babası olan Şendeniz Yüksel, 2006 yılından beri mahallede turizm sektörü dalında hizmet veriyor.

Haber:Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Hizmete talip
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli