Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

“Huzur Evi Ketum” Erdek’te çekilecek

“Huzur Evi Ketum” Erdek’te çekilecek

Oyuncu Rüya Yürüten ve yönetmen Bozkurt Erdek’te

Oyuncu Rüya Yürüten ve yönetmen Bozkurt Erdek’te
Erdek’te yeni çekilecek bir filmin ön hazırlıkları sürüyor.
“Huzur Evi Ketum” isimli psikolojik gerilim içerikli filmin yapımcılığı ve yönetmenliğini Emre Bozkurt üstlenirken, başrolde ise Erdekli Rüya Yürüten oynayacak.
Filmin yapımcısı ve yönetmeni Emre Bozkurt ve başrol oyuncusu Rüya Yürüten, Erdek’te film hakkında açıklamalarda bulundular.
Halen ön hazırlıklarını sürdürdükleri filmin, ağırlıklı olarak bir huzur evinde geçtiğini ama ayrıca Erdek’teki 4-5 mekânın da çekimler sırasında kullanılacağını açıklayan Bozkurt, “Bu filmi üç seri olarak düşünüyoruz. Filmde 45 kişilik bir ekiple çalışacağız. Ayrıca Erdek’ten de 60-70 figürana görev vermeyi planlıyoruz” dedi.
“Huzur Evi Ketum” filminin 2023 yılının şubat ayında gösterime girmesini planladıklarını vurgulayan Bozkurt, filmin hazırlık döneminin 10 gün olup, çekimleri de yine 10 günde tamamlamak istediklerini açıklarken, “Filmi Erdek’te çekmeye karar vermemizin nedeni, ilçenin her açıdan bu film için uygun ve doğal açıdan güzel olmasıdır” diye konuştu.              
RÜYA YÜRÜTEN’İN AÇIKLAMASI
Filmin başrol oyuncusu Rüya Yürüten de Bandırma Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Lisesi’nde okuduğu yıllardaki edebiyat öğretmeni Önder Balıkçı’nın, kendisinin sanata yönelmesinde büyük payı olduğuna dikkat çekerek, “Önder Hocamın derslerini hiç unutamam. Onun döneminde kurulan tiyatro koluyla çok güzel oyunlar sahneye koyduk. Turneler yaptık. Önder hocamın bende ve birçok arkadaşımda emeği büyüktür. Onun bana katkısı ve dostluğunu hiç unutamam” dedi.
Oyuncu olma hayalini gerçekleştirmek için büyük çaba harcadığını, “Müjdat Gezen Sanat Merkezi”nde eğitim gördüğünü vurgulayan Yürüten, “Ömrümün sonuna kadar oyunculuk yapmak istiyorum. Kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum” diye konuştu.
FİLMDE KİMLER OYNAYACAK
“Huzur Evi Ketum” filminde başrol oyuncusu Rüya Yürüten’in yanı sıra ayrıca Belma Memati, Meral Konrat, Neslihan Ayşe Öztürk, Seyithan Özdemir, Tayfun Sav, Şükran Çagman ve Murat Güleç ile çocuk oyuncu Melinda Özleyen’in de rol alacağı belirtildi.
Haber : Serpil Balıkçı



Anahtar Kelimeler: “Huzur Ketum” Erdek’ çekilecek
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı