Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Huzurlu bir bayram için tüm önlemler alındı

Huzurlu bir bayram için  tüm önlemler alındı

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un talimatıyla Kurban Bayramı öncesi, ilçedeki güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un talimatıyla Kurban Bayramı öncesi, ilçedeki güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. 
Kaymakam Atasoy, vatandaşların ve tatilcilerin huzurlu bir bayram tatili geçirmeleri için ilgili resmi kurum ve kuruluşlar tarafından gereken tüm önlemlerin alındığını bildirdi.
Nüfus artışının üst düzeyde olmasının beklendiği Erdek ve bağlı tüm kırsal mahallelerde olumsuz bir durum yaşanmaması için polis ve jandarma tarafından güvenlik önlemlerinin artırıldığına vurgu yapan Kaymakamı Atasoy, Erdek halkının yanı sıra tatilcilerin bayramı ilçede huzur ve güven ortamı içinde geçirmek olduğunun altını çizdi. 
Halkın yoğun alışveriş yaptığı bölgelerde meydana gelebilecek, hırsızlık, kapkaç, yankesicilik ve benzer olayların yaşanmaması için yaya ve motorize polis ve jandarma ekiplerinin aralıksız olarak görevlerinin başında olacağını dile getiren Kaymakam Atasoy, trafiğin yoğunlaşacağı meydan, ana cadde ve sokaklarda bayram süresince ek trafik ekiplerinin görevlendirileceğini sözlerine ekledi. 

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Huzurlu bayram önlemler alındı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı