Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy

´Devleti temsil etmek, milletin gönlünü kazanmakla olur´

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Balıkesir´e geldi.
Burada bir basın açıklaması düzenleyen Bakan Yardımcısı Ersoy, "Vatandaş odaklı hizmet seferberliği kapsamında, bütün bürokratlarımızla sahaya iniyoruz." dedi.
Programı kapsamında ilk olarak Balıkesir Valiliği´nde Basın açıklaması yapan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy daha sonra, Vali Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.
Bakan Yardımcısı Ersoy, Valilik girişinde yaptığı basın açıklamasında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun talimatıyla İçişleri Bakanlığı İzleme Değerlendirme Projesinin (İZDES) uygulanmasına başlandığını belirterek, "Cumhurbaşkanımızın ´Devleti temsil etmek, milletin gönlünü kazanmakla olur´ ifadeleri doğrultusunda, İçişleri Bakanlığı olarak valiliklerimizde başlattığımız vatandaş odaklı hizmet seferberliği kapsamında, bütün bürokratlarımızla sahaya iniyoruz. Vatandaş odaklı hizmet anlayışının bakanlığımız taşra birimlerinin hizmet kapasitelerini ölçmek, merkez ve taşra birimleri arasındaki iletişimi geliştirmek, sahadaki görüş ve önerileri doğru şekilde merkeze iletmek, valiliklerimizdeki iyi uygulama örneklerini paylaşmak üzere İZDES Projesini başlattık." dedi.
Gerçekleşen ziyaretin ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve beraberindeki heyet Valilik Kocaseyit Toplantı Salonunda İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali Ersin Yazıcı ile birlikte Balıkesir Valiliği´nde hizmet vermekte olan "Açık Kapı" bürosunu da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli