Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İDO, Şubat ayı boyunca % 25 indirime gitti

İDO, Şubat ayı boyunca % 25 indirime gitti

İDO´nun Şubat ayı boyunca yolcularına uygulayacağı % 25 indirimli tarife, Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot hattında da uygulanacak.

İDO´nun Şubat ayı boyunca yolcularına uygulayacağı % 25 indirimli tarife, Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot hattında da uygulanacak.
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), dış hat biletlerini Şubat ayı boyunca % 25 indirimli satacak.
İDO´dan yapılan açıklamada, dış hat deniz otobüsü ve feribot seferlerinde govego.com´da alınan biletlerde Şubat boyunca % 25 indirim uygulandığını duyurdu.
İDO´nun bilet satış kanalları arasına yeni katılan online adreslerinden govego.com´da, Şubat ayı boyunca dış hat biletlerinde % 25 indirim yapıldı Marmara´nın iki yakası arasındaki yolculuklarda hızlı feribotları ve deniz otobüsleriyle seçenekleri sunan İDO, bilet satış kanalları arasına da yolcuların için yeni seçenekler sundu. İDO´nun yeni satış kanallarına dahil olan govego.com´da Şubat ayı boyunca tüm dış hat biletlerinde yolculara % 25 indirim avantajı sağlıyor. ´Promosyon, Business, Ekonomi ve VIP Bilet´ sınıfı olmak üzere tüm bilet sınıflarında geçerli olan % 25 indirim kampanyası ile 1 Mart´a kadar İDO yolculuğu yapmak mümkün. Kampanya tüm hızlı feribot ve deniz otobüsü dış hat seferlerinde geçerli olurken, sadece govego.com üzerinden yapılacak işlemlerde geçerli olan
% 25 indirim kampanyası dahilinde, satın alınan biletlerde kullanıcılardan online hizmet bedeli de alınmıyor. İDO´nun dış hatlarında gidiş-dönüş, araçlı-araçsız yapılan indirim seferleri şöyle: Yenikapı-Yalova Hızlı Feribot hattı, Pendik-Yalova Hızlı Feribot hattı, Yenikapı-Bursa Hızlı Feribot hattı, Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot hattı, Kartal-Yalova Deniz Otobüsü hattı, Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü hattı, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu T.K.-Armutlu-Bursa Deniz Otobüsü hattı, Bostancı-Yenikapı-Bandırma Deniz Otobüsü Hattı. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Şubat boyunca indirime gitti
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli