Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İDO, Bandırmaspora Ulaşım Sponsoru Oldu

İDO, Bandırmaspora Ulaşım Sponsoru Oldu

İDO, spora ve Marmara Bölgesindeki spor kulüplerine sunduğu desteğe bir yenisini daha ekledi.

İDO, spora ve Marmara Bölgesi`ndeki spor kulüplerine sunduğu desteğe bir yenisini daha ekledi. Son iki ayda Bursaspor`la Resmi Seyahat Sponsorluğu, Yalovaspor`la Ana Sponsorluk ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü`yle Sponsorluk anlaşmaları imzalayan İDO, şimdi de Bandırmaspor`un Ulaşım Sponsoru oldu…
Marmara`da hizmet sunduğu illere, bu illerdeki spor kuruluşlarına ve sporculara desteğini kapsamlı bir biçimde sürdüren İDO, spor kamuoyunda "Ban Banlar" olarak bilinen ve 1965 yılından beri yeşil sahalarda mücadelesini sürdüren Bandırmaspor`a 2012-2013 sezonu boyunca Ulaşım Sponsoru oldu.
Sponsorluk anlaşması çerçevesinde Bandırmaspor`a ulaşım desteği ve maddi katkıda bulunacak olan İDO`nun adı ve logosu, Bandırmaspor`un forma göğüs reklamlarında yer alacak. Ayrıca 9.500 kişi kapasiteli Bandırma 17 Eylül Stadyumu`nda saha çevresi panolarında da İDO reklamlarına yer verilecek ve kulübün web sitesi ile sosyal iletişim platformlarında da İDO logosu ve renkleri kullanılacak.
 Renkleri bordo-beyaz olan "Ban Banlar", bu sezon 2. Lig Kırmızı Grup`ta şampiyonluk kovalıyor.
 İDO, Marmara Bölgesi`nde, sporun farklı dallarında ve farklı koşullarda, bireysel ve kulüp düzeyinde başarıyı kovalayan sporcuları desteklemeye devam edecek.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli